keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Voitto kotiin!

Niin siinä sitten kävi että meille piiitkän harkinnan jälkeen muutti Briardi. Ihana, rohkea,ystävällinen karvapallero, joka hurmasi koko perheen heti saavuttuaan.

Nyt on Voiton kanssa elelty yhdessä puolisen vuotta. Koitettu keksiä yhdessä tekemistä ja harrastetta. kahlattu pentukurssilla, toko-kentillä, hurahdettu pk-jälkeen, testattu rally-tokoa ja ihan juurikin aloitetaan agility-kurssilla.

Kaikkea tätä olisi kiva muistella myöhemmin niin että päivämäärät osuisivat kohdilleen edes vuoden tarkkuudella ja kakki tehdyt mokat eivät hautautuisi aikakultaa muistot-osioon. Siitäpä se sitten lähti. Ajatus "julkisesta päiväkirjasta"...

Voitto (Vomppis, Humppis, Vode,Voitokas,Vomppi-Pomppi...) keksii joka päivälle jotain joka ensin yleensä jopa raivostuttaa, mutta lopulta naurattaa. Koiramaailman ilopilleri hurmaa nallemaisella olemuksellaan ja kyllä se aika nalle onkin. Samalla se tuntuu olevan kovin älykäs ja oppivainen. Ja halukas tekemään kaiken yhdessä. Ihan kaiken. Aina. Eli pyörii koko reilun kolmenkymmenen kilon olemuksellaan jaloissa jatkuvasti, työntää kuononsa ihan kaikkeen, törmäilee, kampittaa ja sotkee. Eli hän osallistuu perhe-elämän täydellä sydämellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti